Audit & Consulting 

        Audit&Consulting reunește o echipă pluridisciplinară de specialișţi, Centrul de consultanță Audit&Consulting reunește profesioniști din mai multe domenii astfel încât oferta de produse și servicii să fie cu mult diversificată.

Pentru clienții care sunt în căutarea unui serviciu externalizat de consultanța și contabilitate, Audit&Consulting, firmă contabilitate din Petroșani vă oferă servicii de contabilitate, servicii de salarizare și de personal, înființări de firme, servicii de audit, servicii de consultanță fiscală, servicii de consultanță în afaceri, servicii de consultanță pentru obținerea de fonduri nerambursabile, consultanță în domeniul IT, producție de software dedicat, editare pagini web și magazine virtuale, etc.

Avem toate acreditările necesare și parteneriate cu firme de profil. Soluțiile noastre sunt cuprinzătoare și variate, apte să genereze un avantaj net într-o piață destul de complexă și dificilă. Consilierea noastră nu este limitativă. Asigurăm consultanță și intermediere de afaceri pe probleme juridice și fiscale, de contabilitate sau IT, management sau marketing, studii de piață sau lansari de produs, tehnici de promovare sau politici, norme ori proceduri.

 

 

    Reacționăm rapid și mai eficient la orice sarcină, mare sau mică în încercarea noastră perpetuă de a scurta distanțele și timpul, facilitând clienților noștri atingerea scopurilor comerciale cu un consum minim de resurse.

Ghid practic: 1.000.000 Euro pentru afaceri mici si mijlocii, printr-o noua linie de fonduri europene nerambursabile.

Firmele mici si mijlocii (IMM) din Romania vor putea obtine pana la 1 milion de euro, fonduri europene nerambrsabile, pentru investitii in productie, printr-o noua linie de finantare din Programul Operational Regional (POR) 2014-2020.

 

Sprijinirea crearii si extinderea capacitatilor avansate de productie si dezvoltarea serviciilor. Beneficiari suntIMM-urile din mediul urban, precum si intreprinderilor mijlocii non-agricole din mediul rural cu un istoric de functionare de minim 1 an.

Ghiduri Specifice 2014 – 2020. Prezentam propunerea de agenda de finantare in cadrul programului operational regional REGIO, calendarul estimat al lansărilor în cadrul programului (perioadele sunt estimative, urmând a fi revizuite în funcție de îndeplinirea condițiilor pentru lansarea apelurilor)

AAA Ministerul Mediului Apelor şi Pădurilor a lansat Programul Casa Verde Clasic, atât pentru populaţie cât şi pentru persoanele juridice, iar Ghidul de Finanţare a fost publicat în Monitorul Oficial. În perioada 10-24 octombrie, românii pot depune dosarele de finanțare

Contabilitate

 

O imagine exacta a situatiilor financiare ii ajuta pe antreprenori sa isi inteleaga si sa isi gestioneze mai bine intreaga afacere.

Citește mai departe…

 

Fiscalitate

Furnizam solutii accesibile si masuri aplicate cazuisticii diversificate conform metodologiei specifice si tipologiei clientilor nostri.

Citește mai departe…

Audit si conformitate

Aceasta activitate este efectuata in conformitate cu Standardele Internationale de Audit (ISA) si/sau Standardele Romane de Audit.

Citește mai departe…

 

HR si salarizare

Cunoscand importanta departamentului de HR, va propunem sa aflati cum puteti beneficia de serviciile externalizate de personal.

Citește mai departe…