Cum funcționează?

Dumneavoastră vă alăturați pROc, în calitate de prestator de bunuri sau servicii;

Noi asigurăm vizibilitatea înaltă a afacerii dumneavoastră, prin oferirea de informații concentrate și recomandări;

Clienții finali, din țară sau din străinătate au acces, simplu și rapid, la oferta dumneavoastră.

Ce vă oferim?

Având în vedere că rata de penetrare a internetului mobil în România a depășit 95%, clienții dumneavoastră finali sunt prezenți, cel mai probabil, online. Nevoia acestora este de a primi informație rapidă, succintă, iar importanța recomandărilor a crescut exponențial, numeroși utilizatori ajungând să aleagă un bun sau un serviciu în urma review-urilor din cadrul rețelelor sociale și nu numai.

Avantaje

În acest context, pROc vă aduce mai aproape de potențialii clienți prin:

Listare în platforma online – vă oferim o pagină dedicată afacerii dumneavoastră, care să vă descrie detaliat activitatea;

Promovare în Social Media;

Promovare prin email în cadrul bazei noastre de date;

Marketing Business to Business (B2B) – dacă identificăm, în rețeaua noastră, potențiali clienți pentru bunurile și serviciile oferite de dumneavoastră, vă vom recomanda în mod direct.

Scopul nostru final este să oferim vizibilitate producătorilor români de bunuri și servicii.

Rețeaua pROc

Alăturați-vă rețelei Producători Români de Calitate și asigurați-vă că beneficiarii finali ai produselor dumneavoastră vă cunosc și vă apreciază la adevărata valoare!

International Fidelity Card

Vă oferim GRATUIT –  CARDUL NOSTRU DE FIDELITATE

valabil atât în rețeaua PROCalitate cât și la alte zeci de mii de magazine partenere din întreaga lume!

un instrument modern de recunoaștere a celor care își respectă standardele înalte în alegeri, prin intermediul caruia beneficiați de toate avantajele accesului în aceasta fascinantă retea, prezentă în 47 de țări!

SURPRIZA placută este că odata cu momentul primirii cardului nostru veți fi bucuroși să remarcați cum simpla identificare ca membru vă aduce

  • BANI ÎNAPOI LA FIECARE CUMPĂRĂTURĂ
  • PUNCTE VALOROASE PENTRU NOI ACHIZIȚII

Toate beneficiile oferite de cardul CashbackWorld by pROc sunt contabilizate în timp real prin intermediul aplicației mobile deosebit de prietenoasă, așa cum v-am obișnuit, cu instrumente ușor de gestionat și caracterizate de o transparență deplină.

V-am stârnit interesul? Vă invităm să vă convingeți singuri!

 

2 + 1 =