PRINCESS ‘N CONCERT – A royal night out. With kids and princesses!

Un concert de poveste. Cu Vladimir Agachi, Young Famous Orchestra, Cătălina Roibu, David Todoran și Adela Todoran – David & The Six Martini, Ruslan Bârlea și The Beat – Royal School in Transylvania.

Luni, 30 octombrie 2017, de la ora 19:00, clujenii sunt invitați să participe la un concert de muzică clasică cu adevărat special, alături de dirijorul Vladimir Agachi, și membrii orchestrei Young  Famous. Orchestra îi va avea ca invitați pe Cătălina Roibu (voce), David Todoran și Adela Todoran – soliștii David & The Six Martini, Ruslan Bârlea – Teatrul Național Cluj-Napoca și școala de muzică The Beat, prin câțiva dintre tinerii ei talentați. Evenimentul are loc în consacratul Auditorium Maximum, iar biletele se găsesc pe eventbook.ro și la casieria cinematografului Florin Piersic.

Poveștile și basmele creează o lume aparte în timpul copilăriei, însă mulți uităm să ne bucurăm de magie odată ce responsabilitățile iau locul jocurilor. Royal School in Transylvania prezintă PRINCESS ‘N CONCERT – A royal night out. With kids and princesses, un concert dedicat familiei, în care poveștile copilăriei prind viață pe scenă, spre încântarea tuturor – mici și mari.

Iubitorii cunoscutelor personaje se vor bucura de un show muzical fantastic și o producție de scenă impresionantă, ambele inspirate din poveștile faimoase ale unei lumi în care visele devin realitate pentru întreaga familie. Programul va cuprinde fragmente din coloanele sonore ale ecranizărilor devenite celebre. Cadrul feeric încurajează un dress code deosebit pentru copii și părinți – o șansă unică pentru ca accesoriile de prinți și prințese să completeze decorul magic al unei zile, altfel banale, de luni. Ocazia de a întâlni o prințesă adevărată se poate ivi chiar în acea seară.

 

sursa: youngfamous.ro