IMPULS-Leasing Romania este una din cele 5 filiale nationale ale grupului austriac IMPULS-Leasing International GmbH, infiintata in cadrul unui plan de dezvoltare regionala pe termen lung a grupului.

Compania romaneasca a fost infiintata in decembrie 2006, odata cu extinderea vertiginoasa a grupului IMPULS-Leasing International GmbH in Europa de Est, avand drept unic finantator de grup Raiffeisenlandesbank Oberosterreich AG. Filiala din Romania a fost deschisa concomitent cu cele patru filiale din Croatia, Polonia, Slovacia si Ungaria. In 2009 Raiffeisenlandesbank Oberosterreich AG a preluat Impuls Leasing International GmbH, devenind astfel actionar majoritar al tuturor societatilor de leasing nationale din cadrul grupului.

Serviciile IMPULS-Leasing au la baza rezultatele excelente, dovedite in timp, ale unei echipe de profesionisti in domeniul leasingului, atat pentru finantarea de autoturisme, semiremorci, camioane, utilaje de constructii, cat si pentru finantarea de masini si echipamente industriale. Aceasta experienta indelungata este atuul principal al companiei IMPULS-Leasing, reprezentand garantia unei colaborari benefice pe termen lung.

PERSOANELOR JURIDICE:

Pentru ca aveti nevoie repede de autoturismul pe care vi l-ati ales va oferim Leasing Automat 

Analiză succintă |  Puține acte | Economia timpului

IMPORT

– autoturism nou;
– suma maxima finantata este de 30.000 Euro;
– maxim 3 obiecte;
– clienti: persoane juridice, liber profesionisti.

SECOND HAND

AUTOTURISME SECOND HAND

Avans minim  Vechime maxima  Perioada maxima de finantare
25% 36 luni 48 luni

 

AUTOUTILITARE

SECOND HAND

– valoarea maxima CIP a obiectului finantat conform Eurotax este de 20.000 Euro

UTILITARE IMPORT

 UTILITARE DACIA 

– valoarea CIP maxima pentru un obiect este 25.000 Euro.

     powered by

KRA Finance iti vine in intampinare cu oferte promotionale, servicii auxiliare si solutii special concepute pentru tine.

In functie de nevoile de finantare, de stilul de viata si de tipul autovehiculului ales, agentul autorizat Kia te poate consilia asupra celei mai bune formule de finantare in leasing financiar prin IMPULS-Leasing Romania, precum si asupra serviciilor KRA Finance care ti se potrivesc cel mai bine.

CARACTERISTICILE OFERTEI DE FINANTARE KRA Finance prin IMPULS-Leasing Romania

Avantajoasa
Poti beneficia de promotiile de finantare in desfasurare la momentul solicitarii finantarii

Accesibila
Beneficiezi de un avans redus si perioade de finantare mari

Simpla si rapida
Obtii finantarea la sediul agentilor autorizati Kia; Primesti raspuns rapid la cererea de finantare;

Flexibila
Te finantam daca esti persoana fizica, persoana fizica autorizata sau persoana juridica, iar tu poti oferta primita in functie de valoarea finantata si de bonitate, iar valoarea reziduala – achita la sfarsitul contractului sau o vei include in rate, .