AMA Anadora Metal ART Fier Forjat ALBA IULIA Sculptură in metal HandMade

Contact


Telefon: +40744802824

Email: anadora_lupo@yahoo.com

Strada: Lucian Blaga, Vințu de Jos – (AB – Alba)

Program de lucru:

Locație


Cine suntem


AMA – ANADORA METAL ART

Educația artistică, pregătirea profesională de designer în metal și experiența face ca lucrările noastre să fie printre cele mai căutate.Toate lucrările noastre se disting ușor printre celelalte, ele sunt unice și personalizate, acestea fiind trăsături ce se proiectează asupra proprietarilor acestor lucrări.

La AMA păstrăm vie tradiția vechilor mesteșuguri de prelucrarea metalelor, ne place focul și știm să-l transformăm într-un prieten. Cu ajutorul lui noi realizăm cele mai interesante lucrări ale noastre. O imagine icon a acestor lucrări este țeava pe care noi o îndoim în felul nostru caracteristic și greu de imitat, folosim vechii cărbuni și clasica forjă, dar și technologii moderne, precum ajutorul de nădejde al fierarului, ciocanul pneumatic sau oxiacetilena.

ANADORA LUPO

” În anul 2 de facultate am avut șansa de a face practică de vară 2 săptămâni în atelierul profesorului și artistului Karolly Hossu. A fost pentru prima oară când am lucrat la forjă și momentul în care mi-am dat seama că de-acum încolo metalul va fi forma mea preferată de exprimare artistică . De atunci am experimentat numeroase tehnici de transpunere a metalelor.”

Produse


CONFECȚII METALICE DECORATIVE ȘI FUNCȚIONALE.

SCULPTURĂ ÎN METAL