CASTELUL LUPILOR -TRANSILVANIA

Contact


Telefon: +40 372 826110 | +40 372 826112 | +40 372 826111

Email: office@castelullupilor.ro

Strada: DJ107A, CHIMINDIA – (HD – HUNEDOARA)

Program de lucru: 24h din 24h

Locație


Cine suntem


Sub semnul Lupului, Castelul Lupilor este amplasat pe locurile genezei uneia dintre cele mai vechi legende istorice ale României. Aici Marele Lup Alb a unit sub comanda sa toți lupii din Dacia pentru a fi de ajutor strămoșilor daci în luptele ce urmau să vină.

Sâmburele de adevăr al acestei legende dăinuiește și azi, filmări de noapte efectuate de o echipa specializată din Italia pe Dealul Rosile, în anul 2008, surprinzând apariții fantomatice de luptători însoțiți de lupi. Actuala clădire a Castelului Lupilor este, în fapt, rezultatul unui proces migălos de consolidare, restaurare și extindere a unui castel medieval, folosit ulterior în secolul XVIII, ca loc de cazarmare pentru ofițerii garnizoanei austro-ungare. Învăluit într-o aură de mister medieval CastelulLupilor este fără îndoială un reper al istoriei şi ospitalităţii din Transilvania – meleagurile lui Vlad ţepes (Dracula) Principe aflat sub semnul dragonului (corp de şarpe şi cap de lup).

Destinația și-a dobândit deja recunoașterea, fiind onorată în anul 2013, cu blazonul Ordinis Equestris Vinis Europae – Ordinul Cavalerilor Vinului din Europa și desemnarea ca și gazdă pentru legatului V – România. Datorită locației sale, Castelul Lupilor constituie o oază de liniște și relaxare, departe de agitația urbană și reprezintă punctul de plecare către cunoscute destinații turistice – istorice, culturale, religioase, aflate în vecinătate. Castelul Lupilor păstrează vii tradițiile ospitalității medievale transilvănene, valori aflate în centrul preocupărilor noastre continue de a răspunde profesional și eficient așteptărilor oaspeților noștri.

Ne mândrim cu oferta noastră de înaltă calitate, atenția desăvârșită la detalii și servicii de excepție prestate cu o notă aparte de echipa hotelului, 24h din 24h.

Produse


Castelul Lupilor vă pune la dispoziție:

Camere de inspirație romantică, cu diverse tematici – 13 camere (8 camere tematice și 5 camere castelane), număr asociat zilei de 13 noiembrie, aniversarea Lupului

Restaurant – Lux în lemn de esențe prețioase, fresce medievale, perdele brodate și draperii somptuoase, arme de epocă, inițiază oaspeții într-o atmosferă regală originală

Cramă – Construită pe ruinele fostului Castel și păstrătoare a istoriei de veacuri, crama îmbie oaspeții să deguste cele mai sofisticate și rafinate soiuri de vinuri, provenite de pe meleaguri diferite, într-o ambianță intimă de poveste.

Sală conferințe

Toate dedicate misiunii noastre orientate spre satisfacerea celor care ne onorează cu prezența.

Galerie


Video