Contact


Telefon: +40 773 397170

Email: office@cred-ong.ro

Strada: B-dul Dacia Nr. 8, bl. C1, ap. 143, HUNEDOARA

Program de lucru:

Locație


Cine suntem


CRED şi acţiunile în care CREDem:

Castelul Corvinilor cu paginile de social media se doreşte un sprijin pentru turişti şi un mijloc de promovare pentru operatorii locali.

Încercăm să îi sfătuim pe turişti ce pot face după sau înainte de a vizita Castelul Corvinilor, ce pot vizita, unde se pot caza, ce pot mânca şi unde, ce trasee pot face în zonă şi ce afaceri locale le stau la dispoziţie în acest sens.

Unim operatorii locali cu călătorul care ne trece pragul sau ne cere sfatul.

Suntem atenţi la ceea ce se întâmplă în oraşul nostru şi spunem tuturor ce e nou şi cum să ne petrecem timpul liber.

Suntem promotorii ideii “Sprijinim iniţiativa locală” pentru că, avem convingerea că dacă fiecare operator local pune umărul câte puţin, împreună putem avea succes.

Ajutăm comunitatea din care facem parte prin “Prăvălia de sâmbătă” care sprijină diverse cauze voluntar.

Organizăm de 6 ani consecutiv “Petrecerea tradiţională de 1 Decembrie” – Ziua Naţională a României, motiv de mîndrie şi sărbătoare în costume populare, alături de toţi hunedorenii.

Organizăm de cinci ani consecutiv “Festivalul Virşlilor” (marca înregistrată OSIM) în scopul de a promova cultura gastronomică.

https://www.facebook.com/CastelulCorvinilorHD

https://www.facebook.co/credong.hunedoara

https://www.facebook.com/pravaliadesambata

Produse


Cu sprijinul unei echipe de specialişti facem campanii de marketing sau consultanţă in scriere de proiecte pentru fonduri nerambursabile clienţilor care ne solicită sprijinul.

Galerie


Video