GREEN LAB COSMETICS

Contact


Telefon: 40 770 741190

Email: contact@green-lab.ro

Strada: Strada Rozelor, 5A, TIMIȘOARA

Program de lucru:

Locație


Cine suntem


O nouă atitudine față de natură este astăzi necesară. Natura trebuie să redevină sursa armoniei și echilibrului fiecăruia dintre noi, drept urmare materiile prime nu ar trebui exploatate în orice condiții și cu orice preț.

Stilul de viață și mediul în care fiecare dintre noi trăiește s-a schimbat considerabil în ultimii ani. În ziua de azi suntem mult mai atenți cu ceea ce punem pe piele. Avem nevoie în continuare de produse de îngrijire, de produse care să ne ajute să ne îmbunătățim aspectul, însă am devenit selectivi cu ceea ce cumpărăm. Nu mai cumpărăm produse de îngrijire fără să ne informăm înainte despre ingredientele conținute și despre beneficiile pe care acestea le aduc.

Fiecare produs Green Lab Cosmetics este rezultatul studiilor și cercetărilor în direcția găsirii de soluții optime la problemele și necesitățile concrete ale consumatorului modern.

GreenLab Cosmetics îți propune produse de cea mai înaltă calitate, fabricate în România cu dăruire și profesionalism, concepute pentru a răspunde nevoilor tale dermatologice.

Principiile și ingredientele active naturale sunt selecționate și dozate îmbinând cele mai noi tehnologii din industria cosmetică cu ingrediente active inovatoare, având ca scop suștinerea pretențiilor de pe ambalaj cu studii clinice și dovezi clare ale efectelor dermatologice asupra tenului tău.

Produse


Produse:

Cremă de zi hidratantă și revitalizantă

Cremă de noapte intens nutritivă și reparatoare

Lapte demachiant

Galerie


Video