Holzart – producător oglinzi și rame

Contact


Telefon:  +40 731 561498

Email: office@holz-art.ro

Strada: Showroom- Constantin Brâncuși 144, Cluj-Napoca

Program de lucru: L-V (10.00 – 17.00)

Locație


Cine suntem


Firma Holzart a fost înființată în Cluj-Napoca, ca urmare a pasiunii noastre față de artă și nu în ultimul rând pentru oglinzi sau rame tablouri. Holzart vă propune o gamă variată de profile din lemn pentru rame tablori, rame oglinzi sau oglinzi decorative cât și servicii de înrămare profesională. Deasemenea producem în prezent o gamă de peste 100 de modele de oglinzi decorative în peste 10 dimensiuni fiecare, toate oglinzile având ramă de lemn și oglindă cristal.

Ramele sunt un suport care oferă protecție și îmbunătățesc farmecul vizual al tablourilor, fotografiilor, al imaginilor în general. O ramă potrivit aleasă, evidențiază lucrarea artistică și are rolul de a spori elementele cheie ale imaginii.

Deasemenea, o casă fără oglinzi, nu se poate și asta pentru că oglinda este unul din elementele esențiale de decor din casă, având multiple roluri si efecte. Producem oglinzi decorative cu dimensiuni standard dar și dimensiuni atipice cu rame de lemn în format drept, rotund sau oval.

Cu certitudine în paginile urmatoare veți găsi produsele pe care le căutați precum, rame tablouri, rame fotografie, oglinzi decorative, table de scris cu creta cât și alte informații care vă vor îndeplinii cerințele dumneavoastră

Produse


Galerie


Video