HOTEL TRANSILVANIA

Contact


Telefon:  +40 258 812 052 | +40 721 291 709 | +40 358 403 199

Email: rezervari@hoteltransilvania.eu

Strada: Piața Iuliu Maniu, 11, ALBA IULIA – (AB – ALBA)

Program de lucru:

Locație


Cine suntem


Fiecare loc trăiește prin povestea lui. Hotel Transilvania a fost, încă din 1972, o parte centrală din povestea orașului. A trăit și a crescut prin ceea ce au povestit despre el toți cei care i-au trecut pragul.

În 2013, am decis să-i schimbăm povestea și să tranformăm popularitatea în prestigiu. Am păstrat suficient cât să-ți aducă aminte de ceea ce a fost un adevărat simbol al Alba Iuliei și am adăugat tot ceea ce surprinde. Am avut curajul să acceptăm o provocare ce părea imposibilă: să păstrăm locația, pentru ca tu să știi că tot aici ne vei găsi, unde ne-ai găsit și în urma cu mai bine de 40 de ani, dar să dăm o nouă viață vechilor ziduri. Peste toate, i-am dat personalitate! După o transformare de la temelie, în care am mizat pe tot ce contează cu adevărat în industria hotelieră, Hotel Transilvania a devenit gazda de care ai nevoie atunci când ești departe de casă.

Vă mulțumim pentru că ne-ați ales și vă garantăm că vom face absolut tot ceea ce depinde de noi pentru a vă transforma vizita într-o experiență memorabilă: în ceva de povestit!

Produse


Situat la kilometrul zero al orașului, în inima centrului civic, Hotel Transilvania iți pune la dispoziție 80 de camere noi, confortabile, dotate cu absolut tot ceea ce ai nevoie pentru a te simți ca acasă sau chiar mai bine: wi-fi gratuit în întregul hotel, tv smart LCD și aer condiționat cu reglaj personalizat în fiecare cameră, băi moderne cu articole de toaletă gratuite, restaurant a-la-carte cu specific mediteranean și internațional, room-serviceEnglish Bar,parcare gratuitărecepție 24/247/7. Nu apelăm la superlative dar, astăzi, sigur putem conta pe câteva. Pentru ca odihna turistului este cea mai importantă, Hotel Transilvania n-a negociat și n-a facut rabat când a fost vorba de mobiler și accesorii în camere.

Aeroportul Sibiu se află la 70 km distanță, cel din Cluj-Napoca la 90 km iar aeroportul Târgu-Mureș este la 110 km. Până la gară și autogara din Alba Iulia sunt mai puțin de 2 km iar la principalul obiectiv turistic al orașului, Cetatea Alba Carolina, ajungeți într-o plimbare de mai puțin de 10 minute.

Pentru cei dornici sa descopere atracțiile Transilvaniei, hotelul organizează în fiecare zi, cu autocare și microbuze proprii , clasificate la 5*, tururi la cele mai importante obiective turistice din regiune: Salina Turda, Munții Apuseni, Cetatea Sighișoarei, Castelul lui Dracula , Castelul Huniazilor, degustări de vinuri în crama Castelului din Jidvei etc.