IMPULS Leasing

Contact


Telefon: +40 212 007100 | +40 753 208078 | +40 212 007111

Email: office@impuls-leasing.ro

Strada: Luigi Galvani 61, BUCURESTI – B

Program de lucru:

Locație


Cine suntem


IMPULS-Leasing România este una din cele 5 filiale naţionale ale grupului austriac IMPULS-Leasing Internaţional GmbH, înfiinţată în cadrul unui plan de dezvoltare regională pe termen lung a grupului.

Compania românească a fost înfiinţată în decembrie 2006, odată cu extinderea vertiginoasă a grupului IMPULS-Leasing Internaţional GmbH în Europa de Est, având drept unic finanţator de grup Raiffeisenlandesbank Oberosterreich AG. Filiala din România a fost deschisă concomitent cu cele patru filiale din Croaţia, Polonia, Slovacia şi Ungaria. În 2009 Raiffeisenlandesbank Oberosterreich AG a preluat Impuls Leasing Internaţional GmbH, devenind astfel acţionar majoritar al tuturor societăţilor de leasing naţionale din cadrul grupului.

Încă de la început, IMPULS-Leasing România şi-a demonstrat dorinţa şi capacitatea de a oferi clienţilor săi servicii caracterizate de calitate şi rapiditate la cel mai înalt nivel. Compania a primit autorizaţia de funcţionare din partea Băncii Naţionale a României în aprilie 2007, ceea ce a marcat începutul activităţii. Soluţiile de finanţare ale IMPULS-Leasing România se caracterizează prin adaptarea perfectă la nevoile clienţilor, fiind oferite în termen scurt de la solicitare.

Serviciile IMPULS-Leasing au la bază rezultate excelente, dovedite în timp, ale unei echipe de profesionişti în domeniul leasingului, atât pentru finanţarea de autoturisme, semiremorci, camioane, utilaje de construcţii, cât şi pentru finanţarea de maşini şi echipamente industriale. Această experienţă îndelungată este atuul principal al companiei IMPULS-Leasing, reprezentând garanţia unei colaborări benefice pe termen lung.

În succesiune rapidă, compania a deschis în primul an de activitate birourile din Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Iaşi, Timişoara. În prima jumătate a anului 2008 au fost deschise sediile IMPULS- Leasing Romania din Piteşti şi Ploieşti.

Produse


Galerie


Video