LA BELLE EPOQUE Restaurant & Evenimente

Contact


Telefon: +40 254 543451

Email: gtscompanysrl@yahoo.com

Strada: Str. Grivita Rosie nr.36, PETROSANI

Program de lucru:

Locație


Cine suntem


Restaurantul unde gustul devine rafinament!

La Belle Epoque, un loc in care parfumul secolelor trecute nu a ieşit din actualitate, fiind sub semnul rafinamentului şi al eleganţei.

Restaurantul nostru oferă o nouă dimensiune a luxului şi a serviciilor de calitate. Cu un stil arhitectonic deosebit, incărcat de iz istoric şi eleganţă desăvarşită , am creat pentru dumneavoastră o oază de exclusivitate şi rafinament.

În Colonia de Jos a Petroşaniului a răsunat cândva vioara vrăjită a marelui violonist al ţării şi al lumii, George Enescu. Concertul lui Enescu – relatat de presa locală din 1929:

„În seara zilei de 17 noiembrie, publicul a avut prilejul să asculte, în sala Cazinoului Muncitoresc din Petroşani, pe marele maestru şi renumitul violonist George Enescu. Publicul, venit în număr mare, din toată regiunea Văii Jiului, a trăit câteva momente înălţătoare şi a rămas pe deplin mulţumit de concertul la care a luat parte.(…) Din Stradivarius-ul său, maestrul dădea, cu atingeri de arcuş, drumul la îngeri nevăzuţi ce înscria în sală şi în sufletele spectatorilor note ireale, sosite din infinitul geniu. Toţi românii din Valea Jiului au răspuns ca unul la apel. În timpul concertului, ca nişte copii cuminţi, au fost numai urechi. De aceea, apropierea sfârşitului concertului îi strângea inima fiecăruia de părere de rău.”

Astăzi, aici a fost înființat noul restaurant denumit La Belle Epoque, un restaurant care pune accentul pe rafinament si eleganță, ideal pentru a petrece clipe de neuitat într-un cadru care vă face să vă simțiți nemaipomenit.

… pentru cei care apreciază eleganţa, rafinamentul şi bunul gust.

Produse


EVENIMENTE

– nunţi, botezuri, inaugurări, recepţii, aniversări etc;

– aranjamentul festiv al sălii inclus ( huse scaune, eşarfe scaune, feţe de masă, decor masă prezidiu);

– scăderea acontului plătit din costul total al nunţii;

– inchirierea sălii este gratuită; – fără alte taxe suplimentare , ex: taxă de ospătar, bucătar, etc.;

– vino cu incă o pereche de miri duminica şi beneficiezi de 10% discount;