PENSIUNEA BUCURA

Contact


Telefon: +40 350 419 989 | +40 727 182 885 | +40 350 419 990

Email: pensiuneabucuravl@yahoo.com

Strada: Calea Lui Traian Nr. 571A Călimăneşti -Căciulata (VL – VALCEA)

Program de lucru:

Locație


Cine suntem


Pensiunea Bucura clasificare turistică – 3 stele, este cea mai nouă unitate de turism din staţiunea balneo-climaterică Călimăneşti-Căciulata şi a intrat în circuitul turistic naţional în anul 2015.

Am construit Pensiunea Bucura în apropierea munţilor Cozia fiind cea mai nouă unitate de cazare care a intrat în circuitul turistic din staţiunea Călimăneşti-Căciulata în anul 2015, cu scopul de a deveni oaza dumneavoastră de linişte, locul de refugiu în mijlocul naturii, atunci când simțiţi nevoia unei infuzii de aer curat, optimism şi bună dispoziţie.

Capacitatea de cazare a pensiunii este formată din 16 camere, dintre care 12 camere duble, 2 camere cazare pentru 3 persoane şi 2 camere cazare 4 persoane. Fiecare dintre acestea dispune de mobilier, dotări şi finisaje moderne, baie proprie, aer condiţionat, televizor LCD, televiziune prin cablu, telefon, WI-FI, mini-bar, uscător de păr, măsuţă, dulap pentru haine, scaun, oglindă, cuier şi balcon care oferă o privelişte de neuitat a munţilor din Parcul Naţional Cozia din apropiere

RESTAURANT
Cele două restaurante situate la parter cu o capacitate 64 locuri, respectiv etaj cu o  capacitate de 84 locuri vin în întâmpinarea dumneavoastră cu un meniu diversificat, iar echipa de bucătari este mereu pregătită pentru a satisface cele mai exigente gusturi şi pretenţii ale clienţilor.
Oferim un meniu diversificat, din care nu lipsesc bucatele tradiţionale româneşti dar şi internaţionale pregătite de maeştrii noştri bucătari, servite cu generozitate şi bun gust. Restaurantele Pensiunii Bucura reprezintă locul în care veţi reveni oricând cu plăcere, având certitudinea că mâncărurile şi serviciile se vor ridica la standardul aşteptărilor dumneavoastră.
Barul din incinta celor două restaurante, vă poate oferi o cafea fină cu o aromă de nerefuzat precum şi cele mai fine băuturi de marcă internaţionale sau de producţie românească.
Restaurantele pensiunii pot fi utilizate ca săli de conferinţe sau pentru organizarea diverselor evenimente private (seri romantice, nunţi, botezuri, zile onomastice) sau evenimente de firmă (întâlniri de afaceri, team-builing-uri, cocktail-uri, aniversări de firme, sampling-uri)


TERASA 

Dacă sunteţi sătui de forfota şi aglomeraţia oraşului, la terasa în aer liber a Pensiunii Bucura vă puteţi deconecta de toate problemele cotidiene, vă veţi bucura de aerul curat şi de produsele culinare din care nu lipsesc bucatele tradiţionale româneşti dar şi internaţionale pregătite de maeştrii noştri bucătari, servite cu generozitate şi bun gust, iar seara pe răcoare puteţi savura o gamă variată de băuturi pe terasă, într-o ambianţă plăcută, în mirosul proaspăt al brazilor.


EVENIMENTE

Peisajul mirific în care este situată Pensiunea Bucura, face din aceasta locul ideal pentru organizarea unor evenimente speciale din viaţă dumneavoastră. Ambianţa, serviciile, meniul, decoraţiunile, locaţia, toate au fost alese cu deosebită atenţie, pentru a transforma un moment important pentru dumneavoastră într-un adevărat eveniment magic pentru întreaga asistenţă.
Restaurantele pensiunii pot fi utilizate ca săli de conferinţe sau pentru organizarea diverselor evenimente private (seri romantice, nunţi, botezuri, zile onomastice) sau evenimente de firmă (întâlniri de afaceri, team-builing-uri, cocktail-uri, aniversări de firme, sampling-uri)
Indiferent de preferinţe sau buget, adaptăm şi personalizăm pachetele la diversele cereri ale clienţilor pentru satisfacţia deplină a acestora.

Produse


  • Cazare