PENSIUNEA RUSTIK LANCRAM

Contact


Telefon: +40 258 700 035 | +40 744 479 730

Email: office@rustiklancram.ro

Strada: DN 1 (AB – ALBA)

Program de lucru:

Locație


Cine suntem


Pensiunea Rustik Lancram situată pe DN 1 km. 370 la 3 km. de Sebeș și 9 km. Alba Iulia (lângă benzinăria Lukoil), oferă servicii de cazare la standarde de 3 și 4 stele.

Camerele moderne, spațioase sunt dotate cu aer conditionat, televizor LED, internet wireless , mobilier modern și mochetă. Fiecare cameră are baie privată cu uscător de păr și articole de toaletă. Unele camere au și balcon.

Restaurantul pensiunii vă stă la dispoziție cu un mic dejun bogat și variat într-un cadru intim. Restaurantul are un design deosebit, ideea de bază a fost îmbinarea culorilor deschise cu cele îndrăznețe, pentru a crea o sală de evenimente atât clasică, cât și modernă, ce va fi pe placul tuturor. Pentru o eleganță desăvârșită, s-a pus accent pe non-culoarea alb și nuanțele calde de bej și crem, puse în valoare de culoarea roz, îndrăzneață a fețelor de masă. Suporturile de sticlă pentru lumânări, vaza din metal cu flori, dau un iz romantic și de bun gust.

Separeul cu bar, unde o degustare din cel mai rafinat whiskey sau un pahar de vin de calitate, va fi feblețea fiecărui bărbat. Culorile masculine de maro a fotoliilor clasice din piele și negrul barului sunt echilibrate perfect de buchetele de flori în nuanțe puternice de roșu și delicatețea suporturilor de lumânări.

Design-ul creat pentru sala de evenimente a Pensiunii Rustik iese în evidență prin simplitatea încăperii și accesorizării, prin culorile calde, dar și prin îndrăzneala nuanțele puternice, ce aduc un plus de culoare și modernism întregii săli.

La intrarea în pensiune, recepţia, deschisă 24 de ore, dotată cu telefon internaţional, acces wireless vă stă la dispoziţie pentru a vă asigura tot ceea ce este legat de serviciile de cazare şi pentru a vă furniza produse de bar: cafea, apă, suc, bere.

Servicii suplimentare oferite: terasă, restaurant cu o capacitate de 100 locuri , parcare proprie luminată cu o capacitatede de peste 20 locuri de parcare.

Produse


  • Cazare
  • Restaurant