TODORUT INTERNATIONAL

Contact


Telefon: +40 256 243737 | +40 256 293274

Email: office@volvotm.ro

Strada: Calea Lugojului, 140, TIMISOARA

Orar: L-V 09:00 – 17:30, Sambata 09:00 – 13:00

Locație


Cine suntem


Despre Todorut International – VOLVO TIMISOARA

Ca societate comerciala, SC TODORUT INTERNATIONAL SRL functioneaza din 1994, fiind profilata, la inceput, pe distributia nationala de vopsele.

In plan motivational, istoria firmei porneste de la implicarea treptata in domeniul automobilistic: la inceput vopsele de calitate, apoi uleiuri de motor pentru ca, in cele din urma, societatea sa se implice categoric in industria auto. “Am constatat ca este loc pentru o implicare mai activa in lumea auto si am dorit, de la bun inceput, sa stabilim un nou standard de calitate in servicii”.

Ne place atat de mult cand suntem respectati si serviti excelent in strainatate, ne dorim, fiecare dintre noi, asemenea tratament acasa si am stabilit de la inceput ca noi asta vom oferi. Vrem sa stim ca fiecare client care vine la noi va pleca multumit, cu un sentiment de satisfactie si cu dorinta de a reveni. Meritam un asemenea climat si vreau sa cred ca, mai devreme sau mai tarziu, acest climat se va instaura peste tot in Romania” declara directorul general Todorut Viorel.

Produse


Todorut International SRL este un important centru de vanzari si service din zona de vest si va ofera o gama complexa de servicii in domeniul auto:

  • vanzari autoturisme Volvo
  • service auto garantie si post-garantie Volvo
  • service autorizat RAR
  • service auto-avariate : tinichigerie, vopsitorie
  • reparatii auto-avariate si decontare prin asiguratori in caz de dauna auto statie ITP (inspectii tehnice periodice)
  • comercializare piese auto originale sau agreate de producatorii de autovehicule