TRANSYLVANIA MEDICAL CENTER

Contact


Telefon: +40 799 110383 | +40 730 174949

Email: office@transilvaniahealing.ro

Strada: Andrei Muresan, 29, CLUJ NAPOCA

Program de lucru: Luni – Vineri: 10.00 – 19.00.

Locație


Cine suntem


Transylvania Medical Center este primul centru de sănătate și medicină compllementară, diagnosticare și tratare integrativă din România, care utilizează cele mai moderne metode din medicina biofizică și naturistă.

Avem o abordare unică prin:

– Evaluare completă (prin măsurarea frecvenţelor celulelor, a țesuturilor sănătoase, identificarea unor agenți patogeni (virusuri, micoze, bacterii și a intoleranțelor alimentare)

– Identificarea cauzelor bolilor (nu doar a simptomelor)

– Digitalizarea unei baze de date suplimentare față de baza de date a aparatelor (in 25 de ani de experiență in medicina integrativă in Germania)

– Schemă de tratament personalizată

– Testarea compatibilității medicamentelor (pentru fiecare pacient in parte)

– Vindecarea bolilor considerate cronice (alergii, boli autoimune)

Produse


Teoria doctorului Raymond Royal Rife conform căreia fiecare celulă are propria frecvență vibrațională, a fost dezvoltată prin noi și tot mai performante instrumente de cercetare și studii specifice, iar ?n clinica noastră o parte din serviciile de diagnosticare și tratament au la bază cele mai noi și sigure aparaturi care se bazează pe emiterea, respectiv depistarea unor frecvențe asociate celulelor sănătoase, respectiv a agenților microbieni (bacterii, virusuri) și a țesutului/ sistemului uman afectat de boală, astfel incat se abordează direct cauza manifestărilor bolii și nu se acționează doar la nivel de simptom.

Pe lângă aparaturile de diagnosticare și tratament, clinica noastră beneficiază de experiența de peste 25 de ani în Germania și Austria a doctorului Haldor Holesch, experiență valoroasă atât în abordarea personală a pacientului cât și în faptul că softul inițial al aparatului de diagnosticare a fost completat cu încă 24.000 de valori ale frecvențelor care sunt testate individual prin diagnosticarea biofizică manuală. Din acest motiv precizia diagnosticului este mult crescută, durata unei testări fiind de aproximativ 90 de minute.

Diagnosticarea biofizică manuală

Prin testarea biofizică manuală se obțin informații atât asupra stării interioare cât și a gradului de funcționare a organelor, țesuturilor, celulelor cât și a stării psihice și energetice, stabilindu-se un diagnostic complet prin măsurarea frecvențelor corpului sănătos și a micro-organismelor precum și a influențelor factorilor externi, astfel identificându-se exact cauzele dezechilibrelor din organism care produc afecțiunile sau generează simptomele (se depistează agenții patogeni precum bacteriile, virusurile, ciupercile, paraziții sau noxele din mediu și se identifică alergiile și intoleranțele alimentare).

Descrierea procedurii

Procedura este non invazivă, se desfășoară cu pacientul stând pe scaun. Medicul apropie de corpul pacientului la aproximativ 20 cm un electrod de măsurare (biotensor) prin care se transmit impulsuri electromagnetice. Aceste impulsuri sunt la frecvențe standardizate, aprobate științific și provin din baza noastră de date digitalizată de Dr. Haldor Holesch.

În cazul în care apare o reacție cuantificabilă ca și frecvență a organismului, se poate depista organul afectat, anumite dezechilibre energetice, agenți patogeni sau afecțiuni ale pacientului. Se testează individualizat medicamentele recomandate, pentru a se verifica eficienţa lor pentru fiecare pacient. Nu există efecte secundare.

Global Diagnostics

In cazul unei măsurători automate a ?ntregului corp (Global Diagnostics) se trimit în organism impulsuri electromagnetice speciale prin intermediul unor electrozi lipiți la nivelul picioarelor. Impulsurile sunt modificate caracteristic la nivelul structurilor tisulare, iar la intoarcere sunt interpretate. Se efectuează astfel 50 de milioane de măsurători unice în decurs de 8 minute, care sunt interpretate cu ajutorul computerului.

PROGRAM: Luni – Vineri: 10.00 – 19.00.

Informații și programări la numărul de telefon: 0799.110.383.